Tarieven

Bij Appel & Peer ballonvaarten betaalt u voor een unieke ervaring. 

De romantiek en de kwaliteit van het ballonvaren worden steeds vaker bedreigd door prijsvechters. Zij varen met grote ballonnen (10-30 personen in een mand) waarbij de rust en de echte unieke ervaring van het ballonvaren verloren gaan. Wij willen dat niet!  Wij gaan voor deze unieke ervaring zoals het volgens ons bedoeld is, kleinschalig, veilig, gezellig en persoonlijk.

Een kleinschalige ballonvaart kost €220,- per persoon

Vaart exclusief voor 2 personen

Verras uw geliefde of een speciaal stel met een ballonvaart exclusief voor 2 personen. Een romantischer geschenk bestaat er niet.

Exclusief voor 2 personen: € 850,00

Voor kinderen t/m 12 jaar hanteren wij een aangepast tarief, neem hiervoor even contact op.

Prijzen zijn inclusief BTW en verzekering (deze verzekering  is verplicht conform de EU-bepalingen. Materiële kostbaarheden, zoals foto- of videocamera’s zijn niet meeverzekerd!)

Hoe geef ik me op?

Wij vinden het belangrijk om bij opgave even persoonlijk contact met u te hebben. Zo kunnen we u optimaal informeren en zo mogelijk inspelen op specifieke wensen en omstandigheden.
Via contact kunt u ons een berichtje sturen dan bellen wij u zo snel mogelijk terug, maar u kunt ons ook zelf bellen.

Tip: ballonvaart cadeau

Een ballonvaart is een bijzonder cadeau om te geven en natuurlijk helemaal om te krijgen. Wij hebben speciale ballon-cadeaubonnen om iemand mee te verrassen.

Foto’s

Meerdere opstijglocaties verspreid over Gelderland

Ballonvaren is onze passie, die we graag met u delen!